Saturday, October 10, 2009

darah berderau???
berderau darah???
ahh x kesah la yg mane2 pon
korang paham kn ape maksudnye???
ha..kalau paham meh ak nk cerita
kalau x paham, buat2 la paham
ak nak cerita jugak

korang penah tak
bile korang duk wat sumting ke..
atau ngah berjalan ke..
pastu korang terpandang sesuatu
pastu terus korang rase macam darah naik ke muka...
atau berderau je rase...rase cam berdiri bulu roma...
penah x???
huhu
baru baru ni ak rase cam tu la
kenapa???

ha..
mase tu kitorang ngah duk berjalan kaki ke blok w (nak p kelas malam...kelas elektif, mixing of fluids and particles )
sambil2 jalan tu cam biase la kn..
sembang2..
gelak2
da perut kenyang baru pas makan...
musti kene gelak kn...
nak bagi makanan tu tercerna gitu
ha...
tengah2 duk sembang gelak2 tu
kitorang pon sampai la kat blok w..
kt situ kitorang tengok ramaiii gilerrr orang..
berpusu2...
pastu ade la nampak banner..
kt banner tu cakap ade diolog interfaith..
mase bace banner tu ak x rase pape lagi
bila ak pandang depan
ak nampak ade sorang pak cik ni tengah bagi barang free
ak pon ok lah..
promosi la tu kot kn..
ak terpandang la kt booth pak cik tu..
sekali ak nampak
kertas yg bertulis

'BIBLE PERCUMA'

aiyakkk
mase tu tetiba jek ak rase berdiri bulu roma..
seriau
sebab mase tu
pak cik tu ngah bagi bible tu kt indian yg tengah jalan depan kitorang ni ha
ak da panic
ak tatau nak buat pe
seyes
bukan ape..
ak tatau cane nak tolak secara baik kalau tetiba pak cik tu hulur bible tu kat ak..
no hard feeling la..
ak just terfikir..
cane ak nk tolak secara baek..
nak cakap pe..
nak amik ke..
takkan nak lari pulak kn..
huhu
pastu..
bile kitorang jalan melepas pak cik tu..
pak cik tu pandang tempat len..
kitorang terus jalan laju2..
huhu
itu first time ak berdepan ngan situasi cam tu
huhu

itu saje nak cerita..
hehe
tata

nanti ak update lagi naaa

P/S>>>>>>
kalau ak rajin la...
haha

1 Comment:

  1. i'M yORkE said...
    haha..pe ar..amik je la kalu die bagi pun..bible je pun..bkan haram kalu pegang..tapi kalu nak lagi cun,ko baca bible tu,ko bandingkan dgn quran..pstu bleh ar ko tgk pe kurg nye atau silap nye bible tu..nnti kalu ada debate psl quran ngan bible,ko bleh jadi panel..gempak x?..hahaha

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates